Buitenbeentjes

 

Hier vindt je artikelen die niet helemaal voldoen aan de kwaliteitseisen of die bijvoorbeeld licht beschadigd zijn of pm een andere reden niet helemaal voldoen. Deze artikelen mogen weg voor een zacht prijsje. 

Sale!

Amethist hart hanger 20 mm Buitenbeentje

€ 4,95 € 0,95
Sale!

Amethist hart hanger 20 mm Buitenbeentje

€ 4,95 € 0,95

Hartvormige hanger van amethist. Je kunt tijdens het bestelproces bij de opmerkingen aangeven welke hanger je graag wil ontvangen. 

 

Nummers 7 en 8 zijn nog beschikbaar. De rest is verkocht!

Sale!

Merkabah hanger Amethist Buitenbeentje

€ 17,95 € 2,95
Sale!

Merkabah hanger Amethist Buitenbeentje

€ 17,95 € 2,95

Je ontvangt de hanger van de foto! 

 

Merkabah hanger met wire wrap van ca. 20 mm.

 

De Merkabah, ook wel 3D davidsster of Ster tetraëder genoemd, is één van de sterkste symbolen uit de heilige geometrie. Het woord ‘mer’ staat voor de universele goddelijke bron, het woord ‘ka’ staat voor je eigen geest of bewustzijn en het woord ‘ba’ is het Egyptische woord voor lichaam. Merkabah wijsheid komt vanuit Sirius, de Pleiaden, via de Oude Egyptenaren, de Maya’s en de Hermetische Mysteriescholen.

 

De heilige Merkabah heeft de vorm van een zespuntige ster, opgebouwd uit twee piramides met een driehoekige basis (tetraëders) die tot halverwege in elkaar zijn geschoven. Dit levend roterend veld van licht, geest en bewustzijn vertegenwoordigt de aarde energie en de kosmische- of zonne-energie. Ze zorgt voor de verbinding tussen je fysieke lichaam en de morfogenetische velden (geheugen en kennis) van de aarde en galaxy. De Merkabah draagt het duale in zich; het mannelijke en vrouwelijke veld werken door elkaar heen.