Dag lief mens,

 

Welkom bij Uitzonderlijk Apart (voorheen Coaching - By Nicole), praktijk voor Bewustwording, Inzicht & Groei.

Je bent hier niet zomaar terecht gekomen, maar omdat je op zoek bent naar informatie of hulp met betrekking tot transformatie, zielsliefde, jouw spirituele pad. Of je nu net de eerste stappen zet op jouw spirituele pad of dat je al heel ver bent in jouw spirituele ontwikkeling, ik loop graag een stukje met je mee op jouw pad om jou te begeleiden en weer verder op weg te helpen. 

 

Ik zette de eerste bewuste stappen op mijn spirituele pad toen mijn dochter geboren werd in 2000 en mijn zoon in 2001. Ik wist altijd al dat er meer was tussen hemel en aarde en ik heb me ook altijd anders gevoeld dan anderen. Ik kwam erachter dat mijn kinderen en ikzelf hooggevoelig zijn. Ik las heel veel boeken, volgde spirituele cursussen en kwam in aanraking met edelstenen, reiki, engelen en gidsen. Er ging een wereld voor mij open en ik koos er bewust voor om het spirituele pad te gaan bewandelen, met alle consequenties van dien. Ik scheidde in 2009 van de vader van mijn kinderen, hertrouwde en scheidde in 2017 ook van deze man, nadat ik in 2014 mijn tweelingziel ontmoette. De ontmoeting met mijn tweelingziel zette mijn hele wereld op zijn en ik kwam terecht in een zwaar, ingewikkeld en verwarrend transformatieproces.

Ik ben inmiddels zover in mijn transformatie-proces dat ik mijn tweelingziel heb los gelaten. Ik ben zo gegroeid en heb zoveel geleerd dat ik anderen mag begeleiden in hun transformatie of tweelingziel-proces. Ik zie het als mijn missie, mijn levensdoel, om anderen bij te staan tijdens dit zware transformatieproces en ik doe dit met heel veel liefde en toewijding. 

Voordat je een reading, healing of coachingsessie aanvraagt, wil ik je erop wijzen dat het vooral om jou gaat draaien, ook als je ervoor kiest dat ik een stukje mag meelopen op jouw tweelingziel-pad. Natuurlijk kijken we ook naar jouw tweelingziel. Hij of zij spiegelt jou tenslotte en jullie zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar we gaan voornamelijk aan de slag met jou, jouw proces, jouw lessen en jouw blokkades. Je gaat werken aan jezelf, aan jouw blokkades en aan jouw pad naar zelfliefde. Jouw tweelingziel heeft zijn of haar eigen weg te gaan en mag zelf kiezen of hij of zij daar hulp bij wil. Ik zal dan ook nooit healing geven aan jouw tweelingziel, tenzij hij of zij hier zelf om vraagt. Het is natuurlijk wel zo, dat jouw groei en ontwikkeling altijd op energetisch niveau doorwerkt naar je tweelingziel. 

Bovenstaande geldt uiteraard ook als je in een ander transformatie-proces zit en hierbij hulp van mij wil ontvangen; het draait om jou! Een zielsliefde of transformatie-proces is de weg die jij mag gaan om uiteindelijk onvoorwaardelijke liefde te ervaren. 

Ik kan jou terzijde staan tijdens jouw spirituele reis door middel van een healing, een reading of e-Coaching. Ik werk volledig op afstand via mail of what's app. Indien je, na het lezen van de informatie op de website nog vragen hebt, neem gerust contact met mij op via uitzonderlijkapart@outlook.com of vul het contactformulier in. 

 

Nicole