Zielsliefde e-Coaching traject

Een zielsliefde of tweelingziel-proces is zwaar, ingewikkeld, moeilijk en voelt vaak eenzaam. Je kunt je door je omgeving onbegrepen en in de steek gelaten voelen, omdat zij niet begrijpen wat een zielsliefde-proces is en hoe diep deze liefde gaat. Dan is het fijn om eens met iemand te kunnen praten die jou wel begrijpt, die dit ook heeft ervaren. 

Ik ben zelf inmiddels zover dat ik "klaar" ben met mijn zielsliefde-proces. Daar bedoel ik mee dat ik mijn tweelingziel heb los gelaten en geen verwachtingen meer heb naar hem toe. Ik kan hem laten zijn... dit betekent geenszins dat ik klaar ben met mijn proces. 

Heb jij behoefte aan begeleiding in je proces, een luisterend oor of wil je soms gewoon even je verhaal kwijt? Ik ben er voor je en loop graag een stukje met je mee op jouw zielsliefde-pad. Ik help je graag en met liefde een stukje verder op weg dmv een luisterend oor, inzichten, adviezen, begeleiding, reading en healing. We kijken samen waar jij behoefte aan hebt en waar je aan wil "werken".

Je gaat dit traject aan voor jezelf, omdat jij wil groeien en jouw lessen en blokkades helder wil krijgen en daaraan werken. Uiteraard werkt dit ook door op je tweelingziel. Het doel van dit traject is dan om dichter bij die onvoorwaardelijke liefde voor jezelf te komen, waardoor je ook jouw tweelingziel onvoorwaardelijk lief kan hebben, ongeacht de omstandigheden. 

 

Je kunt kiezen voor een éénmalig consult of een traject. Het éénmalig consult is ook zeer geschikt als je eerst kennis wil maken met mij en mijn manier van werken.

 

What's app consult 

 

€ 33,= voor een consult van 30 minuten

€ 55,= voor een consult van 60 minuten

€ 75,= voor een consult van 90 minuten

 

Je kunt ook kiezen voor een e-traject. Ons contact verloopt dan voornamelijk via mail, maar je mag mij tussendoor ook contacteren via what's app. Tijdens zo’n traject begeleid ik je via mail en/of what's app in jouw tweelingziel proces. Je mag ten allen tijde je verhaal kwijt of vragen stellen. We bekijken samen wat jij nodig hebt; healing, reading, counseling of coaching. Het traject word aangepast aan waar jij behoefte aan hebt. Ik sta voor je klaar met inzichten, advies, reading of healing en zal ook stukken uit mijn eigen tweelingziel-proces met je delen.

 

1 maand traject       € 199,=

3 maanden traject  € 499,=

6 maanden traject  € 899,=

 

Betaling in termijnen is in overleg mogelijk.

 

Voor meer informatie of het aanvragen van een consult of traject mag je mailen naar uitzonderlijkapart@outlook.com

Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. 

 

❤ Nicole