• SALE!!!
  • Heel veel artikelen afgeprijsd of tijdelijk in prijs verlaagd!!!
  • Kortingen tot wel 50%!!!

Reading

 

Als je een reading aanvraagt houd er dan rekening mee dat ik geen vragen beantwoord over gezondheid.

 

De readings die ik geef zijn vooral gericht op jouw transformatie- en/of zielsliefde-proces. Door middel van een reading kan ik jou inzicht geven in waar jij in jouw proces bent en waar je nog aan mag werken, wat je nog mag aankijken of waar er nog blokkades zitten. Een reading is bedoeld om jouw inzicht te geven in jouw proces en welke stappen je mag gaan zetten om je verder te ontwikkelen. En ja, ook een voorspelling voor de toekomst behoort tot de mogelijkheden, maar onthoud goed dat dit een prognose, een potentieel dat aanwezig is... dat zich kan manifesteren als jij jouw hart volgt en luistert naar je intuïtie. 

 

Heb je naar aanleiding van bovenstaande nog vragen, stuur gerust een mail naar uitzonderlijkapart@outlook.com en ik help je graag verder.

 

❤ Nicole

SOS reading

€ 7,50

SOS reading

€ 7,50

Heb je een dringende vraag waar je graag snel en kort antwoord op wil?  Vraag dan snel een SOS reading aan.

Dit is een korte en krachtige reading van een paar regels, die antwoord geeft op een dringende vraag. Formuleer je vraag kort en duidelijk. Geen lang verhaal of meerdere vragen in één vraag gepropt, maar één korte duidelijke vraag.

Je mag je vraag stellen in het opmerkingenveld bij het bestelproces of mailen naar uitzonderlijkapart@outlook.com Nadat je betaling ontvangen is, ontvang je jouw SOS reading binnen 24  via mail.

Er wordt één kaart voor je getrokken waarbij je een korte gechannelde boodschap ontvangt. Dit kan een tarotkaart zijn of een orakelkaart. Ik laat mij hierbij leiden door mijn intuïtie.

 

In het opmerkingenveld tijdens het bestelproces graag de naam en geboortedatum opgeven van degene voor wie de kaart bedoeld is.

 

Je ontvangt jouw gechannelde boodschap, samen met een foto van de kaart die ik voor je getrokken heb, in een word-document via mail.

Deze reading is bedoeld om op een dieper niveau te kijken naar welke weg je bewandelt in dit leven, een algemeen overzicht van de weg van jouw ziel.

 

Er worden 5 kaarten getrokken uit het deck "De Weg van de Ziel" die antwoord geven op de volgende vragen:

 

1. Waar sta ik nu? 

2. Wat is mijn les op dit moment?

3. Welke stappen mag ik nu zetten?

4. Wat behoort nu tot het verleden?

5. Wat is zich nu aan het manifesteren?

 

De afbeeldingen op de kaarten worden fractals genoemd. Fractals hebben elk een eigen unieke vibratie en betekenis. Fractals stralen dan ook energie uit. Door je open te stellen en de afbeeldingen op je in te laten werken kun je deze energie ontvangen, waardoor deze op je aura kan inwerken, zodat je de leiding en informatie van de spirituele wereld beter kunt ontvangen. 

Deze afbeeldingen zijn als het ware cadeautjes van de spirituele wereld om ons te helpen onze eigen vibratie te verhogen en ons voor te bereiden op een verandering in bewustzijn.

 

In het opmerkingenveld tijdens het bestelproces graag de naam en geboortedatum opgeven van degene voor wie de reading bedoeld is.

 

Je ontvangt je reading, met foto's van de legging, in een word-document per mail. 

 

Thema reading

€ 25,00

Thema reading

€ 25,00

Is er een bepaald thema in je leven dat jou bezig houdt en waar je graag meer duidelijkheid over wil? Sta je op een kruispunt in je leven of loop je vast? Dan is een thema-reading daar perfect geschikt voor. Je mag bij deze reading aangeven welk thema jou op dit moment bezig houdt. Je mag natuurlijk vragen meegeven mbt jouw thema, maar je mag ook kort je situatie omschrijven en dan zal ik doorgeven wat op dat moment voor jou belangrijk is om te weten. Thema's waar je aan kan denken zijn: werk, levensdoel, liefde, relaties, vriendschappen en verder alles dat jouw bezig houdt.

Graag de naam en geboortedatum van degene voor wie de reading bestemd is, vermelden in het opmerkingenveld bij het bestelproces of mailen naar uitzonderlijkapart@outlook.com Tevens mag je aangeven mbt welk thema je de reading aanvraagt en welke vragen je eventueel hebt.

Je ontvangt jouw reading in een word-document via mail.

Dit is een open gechannelde reading, waarbij je geen vragen stelt, maar waarbij ik doorgeef wat er door mag komen voor jou, wat Spirit jou op dit moment wil laten weten.

 

In het opmerkingenveld tijdens het bestelproces graag de naam en geboortedatum opgeven van degene voor wie de boodschap is bedoeld.

 

Je ontvangt jouw Boodschap van Spirit in een word-document via mail.

 

Deze reading is geschikt voor vragen over zielsconnecties. Dit kan gaan om een karmische-, soulmate- of tweelingziel-connectie. 

 

Deze reading is bedoeld om inzicht te krijgen in met name jouw eigen proces en voor een deel ook in het proces van de ander. 

 

Er zal gekeken worden naar beide zielspartners, maar vragen als: wanneer komen we samen? Krijgen we een relatie? Gaat hij zijn huidige partner verlaten? Is dit mijn tweelingziel? Gaat hij weer contact opnemen? zullen niet worden beantwoord!

 

Deze reading zal je inzicht geven in waar jullie nu staan, maar vooral waar jij nu staat en waar je nog aan mag werken, welke blokkades er nog spelen en wat je nog mag aankijken? Maar er zal ook gekeken worden naar het potentieel van deze connectie en hoe deze zich verder kan ontwikkelen.

 

Je mag mij kort beschrijven wat jullie situatie is en welke vragen je hebt. Tevens ontvang ik graag jullie namen en geboortedata. Dit mag in het opmerkingveld tijdens het bestelproces of door een mail te sturen op uitzonderlijkapart@outlook.com 

 

Je ontvangt jouw zielsliefde reading in een word-document, via mail.