Contact

Heb je een vraag of een opmerking? Ben je op zoek naar iets en kun je het in de webshop niet vinden? Mail me dan op info@spiritofgaia.nl of vul het onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.  Kijk voordat je contact opneemt ook even bij de FAQ. Misschien kun je daar het antwoord op je vraag al vinden.

 

Wanneer je dit formulier gebruikt of via mail of what's app contact opneemt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Spirit of Gaia.

Contactgegevens Spirit of Gaia 

 

Eigenaar:      Nicole Gerards

Post-adres:  Maastrichterlaan 228

                       6291 EX Vaals

Let op! Dit is geen bezoekadres. Spirit of Gaia heeft GEEN fysieke winkel die je kunt bezoeken. Het is dan ook NIET mogelijk om bestellingen op te halen. Ook niet als je in de buurt bent of woont. 

 

Gelieve alleen contact op te nemen via mail, bovenstaand contactformulier of what's app. Ik beantwoord géén telefoontjes! Hier gaat namelijk vaak veel tijd in zitten en tevens leidt het af van mijn werkzaamheden en werkt storend. Ik werk alleen en heb geen hulp van anderen. Tevens werk ik als Coach, Healer en Medium en heb daarom mijn tijd en energie hard nodig. Mails en berichtjes kan ik in alle rust en op een tijdstip dat voor mij het beste uitkomt beantwoorden. In de meeste gevallen antwoord ik binnen één werkdag. Bedankt voor je begrip.                            

        

E-mail: info@spiritofgaia.nl

What's app: 06 - 13208746 

KvK nummer: 14114037

BTW-id NL001837408B58